Gevel en Lichtreclame

Bij fullcolour printing wordt er gebruik gemaakt van de vier CMYK inktkleuren ( Cyaan, Magenta, Geel en Zwart). Het gaat in één keer door de drukpers waardoor je miljoenen verschillende kleuren en tinten kan reproduceren. Het is erg populair en ook geeft het meestal een mooiere effect.Gevel en Lichtreclame is een vorm van buitenreclame dat doormiddel van lichtgevende boodschappen op de buitenmuur de aandacht vestigen op een product, een merknaam of de naam van een inrichting. Gevelreclame is het verlichte visite kaartje van uw bedrijf en is ook mede bepalend voor de gehele uitstraling van uw bedrijf en het pand.

Overzicht Diensten en Producten van Elka Studio

Bij fullcolour printing wordt er gebruik gemaakt van de vier CMYK inktkleuren ( Cyaan, Magenta, Geel en Zwart). Het gaat in één keer door de drukpers waardoor je miljoenen verschillende kleuren en tinten kan reproduceren. Het is erg populair en ook geeft het meestal een mooiere effect.Bij fullcolour printing wordt er gebruik gemaakt van de vier CMYK inktkleuren ( Cyaan, Magenta, Geel en Zwart). Het gaat in één keer door de drukpers waardoor je miljoenen verschillende kleuren en tinten kan reproduceren. Het is erg populair en ook geeft het meestal een mooiere effect.Bij fullcolour printing wordt er gebruik gemaakt van de vier CMYK inktkleuren ( Cyaan, Magenta, Geel en Zwart). Het gaat in één keer door de drukpers waardoor je miljoenen verschillende kleuren en tinten kan reproduceren. Het is erg populair en ook geeft het meestal een mooiere effect.

Elka Studio Nijverheidsweg 2 / 3381 LM Giessenburg / info@elkastudio.nl / Tel.: +31(0)10-8453498 / Mobiel: +31(0)6-24215661


 
  
  
  
  
  
   Copyright © 2016 All Rights Reserved - Designed and hosted by Reclamebureau Koudsi